Vi når in med evangeliet, där det annars är stängt

Herren visade mig ett nytt fantastiskt sätt att dela evangeliet på internet till folkskarorna.

Det var efter att jag och min familj kommit hem till Sverige efter ett missionsuppdrag i Filippinerna, som en längtan hos mig växte att nå människor med evangeliet online. Mina minnesproblem hade gjort det allt svårare att tala inför folk, och jag tappade lätt bort mig. Jag bad till Herren att visa mig hur jag kunde sprida evangeliet med mina förutsättningar. Aldrig kunde jag väl då ana vad han hade i beredskap. Jag började få ideer om att börja blogga om de goda nyheterna.

/ JÖRGEN MILTON

.

Snart hade jag fått ihop ett stort antal artiklar. En sida med frälsningsbön, videoklipp från youtube med människor som mött Jesus mm. Problemet var att jag inte hade några besökare. Jag försökte massor av olika sätt för att få ut min blogg. Både via facebook, youtube och att seo optimera min webbsida, men inget lyckades. Jag började misströsta, men letade vidare. Tills jag en dag fann möjligheten att köpa trafik till sidan. Hela tiden ledde Herren mig vidare och gav mig nya ideer.

Nu köper jag annonsplatser via ett nätverk på internet och når flera tusen människor varje dag med evangeliet över hela världen. Under knappt ett år har vi haft 1,2 miljoner unika besökare, och tusentals har besökt vår sida med frälsningsbön. Vi har också vägledning efter frälsning där man på ett enkelt sätt genom google map kan hitta en evangelisk församling i sitt närområde. Man kan också chatta med mig via whatsapp på massor av språk via översättningsfunktion. Webbsidan kan läsas på ca 100 olika språk. Vi når in i länder som är stängda för evangeliet. Vi tror att många människor har blivit frälsta och fått sina liv förvandlade, vi har faktiskt fått bevis på detta.

Vill du hjälpa till med att nå ut med evangeliet på detta sätt. Vem vet det är kanske på grund av dig som en bonde i de afganska bergen eller en hindu i New Delhi för första gången får möjlighet att läsa och lyssna till evangeliet, och kunna ta emot Jesus som sin frälsare.

JAG HOPPAS ATT DU VILL STÅ MED OCH GE EN GÅVA FÖR ATT NÅ VÄRLDEN MED JESUS. FRÄLSNINGEN ÄR GRATIS, MEN ATT NÅ UT KOSTAR PENGAR. FÖR 10 USD NÅR DU MER ÄN 1000 PERSONER

Clicky