Bara Jesus kan förändra situationen i landet.

De senaste åren har Sverige drabbats av en våldsvåg utan motstycke . Varje vecka dödas gängmedlemmar och helt oskyldiga människor i vårt land. Bombningar och skjutningar. Barn rekryteras i allt yngre åldrar för att utföra dåden. Våldspiralen fortsätter och blir värre och värre. Kanske lever du mitt uppe i fruktan om vad som kan hända din familj och vänner.

Politiker och polis gör allt de kan säger de. Man försöker desperat hitta lösning på problemen, men utan att lyckas. Varför har det blivit så här? – Jo därför att vårt Sverige vänt ryggen från han som beskyddar och frälser nämligen Jesus. Du kanske tycker att det jag säger är struntsnack. Men tänk då på hur vårt land har utvecklats från en förut kristen nation där där bibelns levnadsmoral formade barn och ungdomar genom kristendomsundervisning och bön i skolan. Allt eftersom vände sedan landet ryggen åt Jesus och evangeliet, vilket har resulterat i dagens situation.

MEN DET ÄR INTE FÖRSENT! – Fortfarande står Jesus och väntar på att Sveriges folk ska vända tillbaka till honom. När människor förändras, förändras landet.

JESUS VILL FRÄLSA DIG! och ge dig en relation med honom. När du lever med honom kan du ta delav hans beskydd i vardagen. Jag har själv upplevt hans beskydd på olika sätt från sjukdomar och olyckor. Där han på mycket konkreta sätt har bevarat mitt liv. Därför kan jag säga att det håller att leva för honom.

Hela denna webbsida innehåller artiklar och videor med bevis på att det jag säger är sant. Du kan få ditt liv förvandlat redan idag, genom att ge ditt liv till Jesus.

Bed med i en frälsningsbön!

DU ÄR ÄLSKAD AV EN LEVANDE GUD!

Clicky