Du kanske har hört och tänker om dig själv. Ingen älskar mig!

Jag är dum och ful!. Jag förtjänar inte att leva.

Värdelösa människor finns inte för Gud


Vi är inte värdelösa. Det är en stor lögn som planterats i ditt sinne, kanske av andra men först och främst av satan själv. Sanningen är att du är extremt värdefull, oavsett din status eller misstag du har gjort i livet. Jesus älskar dig med en evig kärlek och har en plan för ditt liv. Han tittar inte på dina misstag. Han har bara positiva tankar om dig. Gud har skapat dig till sin avbild och kommer aldrig att lämna dig.

Han gläds med dig och gråter med dig när du mår dåligt. Han är verklig. mer verklig än någon annan person. Det är bara det att du inte ser honom i det naturliga. Men han är där hela tiden. Han vädjar till dig att lämna ditt liv till honom och bli ett Guds barn.

Att göra det är det bästa du kan göra i ditt liv,

det har betydelse för vad du kommer att spendera din evighet efter att du dör. Han dog för dig för 2000 år sedan för att ha evig gemenskap med dig. Du behöver aldrig vara rädd för döden. Han klev i ditt ställe och betalade priset för din synd. Du skulle själv ha betalat det priset och fått ta straffet för synd som är evig död och plåga. Det finns ingen större kärlek till dig än den som Jesus har visat dig. ta del av honom borde vara en självklarhet för alla människor.

Det är väldigt enkelt och du kan få ditt liv förvandlat just här idag. Om du vill ta emot denna eviga kärleksgåva, be en frälsningsbön.

Kom ihåg vi är inte värdelösa – Vi är värdefulla

Meningen med livet är att för alltid få tillhöra Jesus och tjäna honom.

BE FRÄLSNINGSBÖN!

Johannes 3:16 

 Ty så älskade Gud världen att han gav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.

Galaterbrevet 2:20

Jag har blivit korsfäst med Kristus och jag lever inte längre, utan Kristus lever i mig. Det liv jag nu lever i kroppen, lever jag i tron på Guds Son, som älskade mig och gav sig själv för mig.

Psaltaren 86:15 

 Men du, Herre, är en barmhärtig och nådig Gud, sen till vrede, rik på kärlek och trofasthet.

1 Johannes 4:16

Och så vet vi och litar på den kärlek som Gud har till oss. Gud är kärlek. Den som lever i kärlek lever i Gud och Gud i dem.

Meningen med livet är Jesus, var aldrig rädd för döden

Är du rädd för döden?

Att få vara ett Guds barn och ständigt vara i hans närhet, är en trygghet. Du behöver aldrig vara rädd för döden för du vet att Herren alltid kommer att finnas vid din sida både i detta liv och i det kommande. Anledningen till att man är rädd för döden är att man inte vet vad som väntar på andra sidan. Men frälsningen i Jesus skapar en trygghet som håller att stå på.

För Jesus är vi dyrbara aldrig värdelösa

Clicky