Välkommen in i Guds familj!

Om du har bett frälsningsbönen med öppet hjärta och menar allvar med din bön, har ett övernaturligt mirakel ägt rum. Du har övergått från en andlig död till ett andligt liv, där Den helige Ande har tagit sin boning i dig. Du är nu ett nyfött barn i den andliga i behov av vägledning och andlig mat, för att kunna växa till i ditt andliga liv. För vägledning och undervisning bör du besöka en evangelisk församling (kyrka) där du ta del av Guds ord, få gemenskap med andra kristna och döpa dig. Maten som du behöver är Guds ord bibeln. Börja gärna och läs i Johannes evangelium det handlar om Jesu liv. Sen kan du ha en daglig kontakt med den Helige Ande som bor i dig genom bön. Han finns där för att hjälpa dig och tala till dig.

Gud är en men ändå tre (Fadern, sonen som är Jesus och Den helige Ande) Det kan vara svårt att förstå till en början. Men tänk dig bilden av vatten. Det kan visa sig som flytande, ånga eller is men allt är ändå vatten.

Frälsningen är bara början!

För att du ska överleva som kristen i en ond värld, är det oerhört viktigt och jag kan inte påminna dig nog många gånger BESÖK EN EVANGELISK KYRKA NÄRA DIG REGELBUNDET och ägna tid till BÖN och BIBELLÄSNING. (Följ vad Den helige Ande säger dig genom bibeln eller tankar, drömmar mm.

Väx dig stark och dela med andra vad du har fått uppleva.

Dela gärna vår adress www.jesuslever.nu

Besök dessa länkar!

En kyrka nära dig – Klicka här!

Bibel online – Klicka här!

Clicky