Vem är Jesus Kristus ? -Han levde här på jorden för ca 2000 år sedan!. Men vad var det med hans liv som var så speciellt att han idag har mer än en miljard följare världen över. Ingen annan person i världens historia har påverkat mänskligheten som han. Han bevisade att hans ord var sanna. på många sätt. Människor blev helade från sjukdomar, uppväcktes från de döda, de demonbesatta befriades och han härskade till och med över naturlagarna.

Många av hans samtida och även i vår tid är överens om att han var en mirakelgörare, som hade en nära relation till fader Gud, men faktum är att Jesus Kristus var och är så mycket mer än så här. Han är Gud själv som föddes till jorden med ett specifikt syfte och uppdrag. Jesus Kristus kom inte för att ge dig en ny religion som du slaviskt måste följa. Nej, han kom för att rädda hela världen och göra det möjligt för alla människor att bli frälsta från helvetet och få sina liv förvandlade. Genom sin död på korset betalade han lösen för hela mänsklighetens synd. Både det som var, det som var då och det som skulle komma. Genom sin död gav herren dig och mig en gratisbiljett till himlen och evigt liv trots att vi nu lever 2000 år senare.

Men det underbara var att det inte slutade med hans död, utan att han uppstod efter tre dagar och sedan levde för evigt. Det var bara kärleken som drev honom till allt detta. Så att du kunde ha en personlig kontakt med honom. Han vill vara din vän idag. Han vill trösta dig när du har det svårt. Den här sidan är till för dig som vill veta mer om Jesus och livet med honom. Kanske har du kommit till denna sida nu i tider av stor oro. Du kan vara i behov av tröst och vägledning. Då ska du veta att du har kommit till rätt ställe för det är bara hos honom som vi har skydd, tröst och hopp. Be frälsningsbönen här på hemsidan!

Vem är Jesus idag!- Han är världens frälsare. Läs vidare på denna hemsida fylld av artiklar och videoklipp om hur du kan få en relation med honom.

Enkel frälsningsbön

Bed en enkel frälsningsbön

Det är inte antal ord som har betydelse när du väljer att be en enkel frälsningsbön, utan att du menar allvar med din bön,

Vill du bli frälst och möta Jesus, be en kort bön. >>Frälsningsbön<<

Sök en evangelisk >>kyrka nära dig<<

Clicky