I slutet av januari 2020 besökte jag, min fru och pappa en vän till pappa. På vägen hem inträffade en mycket otäck bilolycka. Det var ett riktigt mirakel att vi alla överlevde med endast mindre skador.

Vi hade kört ett tag på E20 mot Laxå när bilen oförklarligt började stanna och plötsligt stannade mitt på vägbanan. Pappa som körde hade inte en chans att flytta bilen av vägen då det var en liten uppförsbacke. Vi sätter på varningssignalen. Men vi känner oss lättade över att vägen är tvåfilig och att omkörningsfilen är fri. Men vi bestämmer oss ändå för att lämna bilen. Jag hinner inte tänka mer förrän vi upplever en fruktansvärd smäll. Bilen färdas en lång sträcka från kollisionen innan den stannar. Jag hinner inte tänka så mycket, allt går väldigt fort. Själv sitter jag på passagerarsidan med pappa. Det visar sig att det är den plats som klarade sig bäst.

Jag tittar snabbt på pappa som sitter bredvid mig helt livlös och bakom mig sitter även min fru helt livlös. Då agerar jag helt impulsivt, jag ropar ut Jesus samtidigt som jag lägger händerna på dem och ber. Jag tror att de är döda då. Men efter någon minut vaknar de av smärta.
Någon har ringt ambulansen och efter ett tag åker vi till sjukhuset. Det visade sig att det var en stor lastbil som körde på oss bakifrån. Sätet som min fru satt i var så hoptryckt att det var ett mirakel att de fick ut henne. Förardörren gick inte att öppna, så bilen fick sågas isär. Sätet bakom pappa var så trångt, så om någon satt där hade det varit en snabb död.

På sjukhuset röntgas vi och det visar sig att jag klarade mig med bara ont i ryggen. Min far och fru ligger kvar på sjukhuset några dagar med brutna ben och ryggar, samt sår i huvudet. Idag lever vi som vanligt men med full visshet om Guds enorma skydd. Om vi ​​inte hade haft honom hade vi inte levt idag. Fick efteråt reda på att påverkan var så stor att även lastbilen fick repareras för 200 000 kr. Ta emot Jesus idag. Han är en verklighet att räkna med.

Be en frälsningsbön till Jesus!

/ Jörgen Milton

Clicky