Vaknade upp till en härlig morgon, där solen skiner och allt känns underbart. Men det har inte alltid varit så. Under hela mitt vuxna liv har jag lidit av psykisk ohälsa. Många av er kanske känner igen sig att må dåligt psykiskt.

Du kanske upplever att livet inte känns värt att leva, problemen tornar upp sig som berg i ditt inre. Det kanske har gått så långt att du inte vill leva längre och funderar på att avsluta ditt liv. Men då ska du veta att det finns en mening med livet och det är att tillhöra Jesus. Han önskar att du ska ge ditt hjärta till honom. De gånger som jag mått dåligt psykiskt, har jag ändå innerst inne vetat att han finns där för mig. Han har aldrig lovat att vi kommer slippa problemen, men han hjälper oss igenom dem. Det är en trygghet att tillhöra Jesus. Ge ditt liv till honom och han kommer alltid att finnas vid din sida.

Guds välsignelse / Jörgen

Clicky