Jesus sa i Joh.14:6 ”Jag är vägen sanningen och livet, ingen kommer till fadern utom genom mig”. Vad betyder det egentligen, tänker du kanske, ja precis som det står. Det finns bara en väg till evigt liv och det är genom Jesus Kristus. Kanske tycker du att det låter för exklusivt att det bara finns en väg till himlen och att den går genom Jesus.

Idag erbjuder världen en mångfald av andlighet. Där man kan välja mellan allt som New Age, Hinduism, Buddhism etc. Då lockas man lätt att tro att det finns många vägar till Gud.

Men faktum är att det bara är vägen genom Jesus som är den sanna vägen till Gud, de andra är plagiat som inte leder rätt utan har sin grund i fienden djävulen.

Djävulen arbetar för att leda dig vilse vilket senare leder till stort mörker i ditt liv och håller dig borta från den sanna vägen som är Jesus. Hos Jesus finns bara frid och glädje men inget mörker.

Här på denna webbplats vill jag visa dig sanningen i Jesus Kristus. Och att du kan komma till honom och få ditt liv förvandlat just här och nu. Han är meningen med livet

Välkommen!

Vill du bli frälst och möta Jesus Be frälsningsbön

Clicky