Ni tror att Jesus bara var en profet – Nu ska ni få höra sanningen om honom…

Denna text är skriven med tanke på er som är bekännande muslimer. Ni tror att profeten Isa (Jesus) kunde göra mirakler att han var en undergörare och vissa av er tror att han en gång ska komma tillbaka. Det är sant att han var en mirakelgörare. Men han är så mycket mer än så. Han är världens frälsare som dog på ett kors för dina och mina synder, men det fantastiska är att han besegrade döden och uppstod från de döda för att alltid leva.

Jesus älskar dig och lever idag.

Om du bekänner honom kommer du för alltid att leva tillsammans med honom. På dessa sidor kan du få bevis på att det vi säger om honom stämmer. Låt inte gamla fördomar prägla dig nu, utan ge Jesus en chans. På denna sida möter du människor som har mött honom och fått sina liv förvandlade av honom idag. Jesus älskar dig så mycket. Han vill inget hellre än att du ska komma till honom. Och det är sant, han ska komma tillbaka för att döma levande och döda. För att hämta hem dem som tror på honom.

Den här kvinnan satt i rullstol, men efter att man bett för henne i Jesu namn, reste hon sig upp och gick. Hon blev också befriad från onda andar i Jesu namn. – Hon blev frälst och började följa Jesus. SE VIDEOKLIPPET!

Miljoner människor tar emot Jesus >>SE VIDEOKLIPPET!<<

SE DENNA FANTASTISKA BERÄTTELSE

Vill du också tillhöra Jesus. Här får du hjälp att be >>frälsningsbön<<

Clicky