Bibeln säger
Jer 31:3
Fjärran ifrån uppenbarade sig Herren för mig: ”Med evig kärlek har jag älskat dig,
 därför låter jag min nåd bli kvar över dig.
 
 
Vi var för några dagar sedan ute på stan och berättade om Jesus. Då kom det fram en gammal man. Jag sa till honom att Jesus älskade honom, han tittade på mig och sa, 
”det har jag aldrig hört. Jag gick på tältmöten som ung och då predikades det att Gud vill straffa mig.”
Kanske har du också fått höra det att Jesus är ute för straffa dig. Sådana predikningar har fått många att gå bort från Herren i bedrövelse. Sanningen är att Jesus älskar dig så mycket att han sände sin egen son att dö i ditt ställe och betala priset för din synd. Guds kärlek till dig är evig,  den tar aldrig slut.
Joh 3:16 – Ty så älskade Gud världen att han sände sin enfödde son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.
Det är den välkända versen som även kallas lilla bibeln. Det spelar ingen roll vilka hemska synder du gjort. Jesus kommer aldrig att sluta älska dig. Han hatar synden som du gör, men han kommer aldrig att sluta älska dig. Han längtar efter dig och vill ha en gemenskap med dig. Jesus kom inte för att skapa en religion för dig. Han kom för skapa en relation med dig. Att ta emot Jesus i sitt hjärta, och be honom förlåta din synd kommer förvandla dig på djupet, och ge dig evigt liv.
Vill du bli frälst och möta Jesus. Be frälsningsbön
Clicky