Enkel frälsningsbön

Meningen med livet är att tillhöra Jesus, och du kan få ta del av detta liv genom att be en enkel frälsningsbön.

Jag vill påpeka för dig att frälsningsbönen som vi angett inte är något magiskt eller en besvärjelse som gör att du blir frälst. Frälsningsbönen är bara en hjälp för dig att forma din bön till Jesus. Endast Jesus räddar dig, och han gör det när du uppriktigt ber till honom. När du kommer inför Honom och bekänner din synd och att du tror och vill tillhöra Honom. Men att bli frälst betyder inte att du är färdig som kristen. Nu börjar det andliga livet. Precis som när ett barn föds är det inte slutdestinationen utan livets början. Då kommer du att växa i din tro precis som ett barn som lär sig att krypa och gå.

Be högt för dig själv eller med andra en enkel frälsningsbön och var seriös. Bestäm dig för att omvända dig från ett liv i synd.

Bönen

Har du bedit bönen och sagt JA till Jesus – Klicka här!

Detta är vad Bibeln säger

Apostlagärningarna 4:12-

”Det finns inte heller frälsning i någon annan. Det finns inget annat namn under himlen givet bland människor genom vilket vi måste bli frälsta.”

Romarbrevet 10:9-11

att om du med din mun bekänner Herren Jesus och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, kommer du att bli frälst. Ty med hjärtat tror man till rättfärdighet, och med munnen bekänner man till frälsning. Skriften säger: ”Den som tror på honom skall inte bli på skam.”

***************

Clicky