JÖRGEN HAR ORDET!

Härligt nu är det äntligen sommar för oss här i Sverige. Idag passade jag på att åka till badplatsen med min snart 10 åriga son David. Jag kommer ihåg att för 42 år sedan tog jag beslutet att låta döpa mig just en sommardag som denna. Det var ett heligt beslut och för mig helt självklart att vilja tillhöra Jesus. Och då säger bibeln att man ska döpa sig. Med dopet så visar du inför andra och inför Jesus att du vill tillhöra honom. Det är också en symbolisk handling där du visar att du begraver det gamla livet i synd för att uppstå till ett nytt liv i rättfärdighet. Först av allt behöver du ta emot Jesus som din personliga frälsare. Det är mycket enkelt och du kan göra det redan här på sidan genom att be en frälsningsbön som vi kallar det.

Kanske lever du i ett land där priset är högt för dig att döpa dig. Jag menar du kanske blir förföljd och får lida för din tro. Då vill jag ändå råda dig att ta steget och döpa dig. För om du tagit steget att följa Jesus kommer du aldrig bli tillfreds i din själ om du inte gör det fullt ut. Jesus har aldrig sagt att det kommer att bli lätt att följa honom, men han har alltid lovat att vara med dig oavsett vad du ställs inför. Och jag kan lova dig att det är värt allt att tillhöra honom både i detta livet och i evigheten. Ingenting går upp mot det. Det är därför vi är så angelägna att sprida budskapet om honom via den här sidan till så många som möjligt.

Jag och vi på God in Action önskar dig en härlig sommar!

Allt gott! / Jörgen Milton

Clicky